ULVJ-Giveaways

Giveaway

Gefeliciteerd! Jij krijgt een kadootje van ons. Een giveaway! Vier gratis sportlessen. Wie wil dat nou niet? En jij maar denken dat je nooit iets won. 🙂

De waardebon die jij hebt gekregen geeft je recht op vier gratis sportlessen om kennis te maken met Healthclub OpenAir. Met stip de mooiste sportclub van Nederland, want Healthclub OpenAir is altijd buiten! Niet binnen in een sportschool, geen ingewikkelde fitnesstoestellen, geen moeilijke aerobicpasjes, maar heerlijk sporten in de buitenlucht.

Gevarieerde trainingen voor sporters van alle niveaus en alle leeftijden. Samen buiten actief bewegen is niet alleen maar heel gezond, het is ook nog eens heel gezellig, want behalve het sporten en samen met  jou werken aan je conditie en het verleggen van je grenzen, vinden wij het ook heel belangrijk om vooral veel plezier te hebben!

Vul het formulier in om jouw vier gratis sportlessen te activeren!

[contact-form-7 id=”592″ title=”Activeer je 4 Gratis Sportlessen!”]

Deze 4 gratis sportlessen worden je aangeboden door Uit Liefde Voor Jezelf in samenwerking met Healthclub OpenAir – De mooiste Healthclub van Nederland! Kijk op de pagina van Healthclub OpenAir voor het actuele lesaanbod, het rooster en welke locatie het dichtst bij jou in de buurt is.

Banner HCOA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *