Chocolade smoothie met pindakaas
Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik pindakaas verslaafd. Tegenwoordig haal ik het bewust niet meer in huis, want binnen drie dagen is de pot leeg. Ik eet het heerlijk op een rijstwafel, op een speltboterham of ik lik het gewoon uit de pot. Tja dan gaat het wel snel. 🙂 Laatst heb ik deze chocolade smoothie met pindakaas gemaakt. Al mijn favoriete smaken zitten erin. Wat een sensatie, echt heel lekker!
Wat heb je nodig:
- 100 ml biologische amandelmelk
- 250 ml kwark
- 1 banaan
- 1 eetlepel rauwe cacaoÂ
- halve rijpe avocado
- 1 flinke theelepel pindakaas
- snufje kaneel
- geraspte kokos
Wat ga je doen:
Haal de schil van de banaan, doe deze samen met de halve avocado, amandelmelk, kwark, cacao, pindakaas en kaneel in de blender. Als je een staafmixer in huis hebt kan je die ook gebruiken. Mix alles tot je een gladde massa hebt. Schenk het in een glas en garneer met de gerapte kokos.
Als je meer trek hebt in een koude smoothie kun je een banaan in de vriezer leggen en deze gebruiken.Â